Kinerja sareng kaunggulan bungkusan tabung plastik PE

Kinerja sareng kaunggulan tina Pipa palastik pe bungkusan

cosmetic tube

Kinerja sareng kaunggulan tina Pipa palastik pe bungkusan: cetakan luhur ipis, tulisan luhur ipis, embossing taktak, sababaraha panyemprotan internal, percetakan warna sareng téknologi anu sanés. Pakét tabung kosmetik pe pe produk 0ur perusahaan Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.. gaduh
Éta aman, higienis, tahan korosi, geulis rupana, gampang dianggo, sareng ramah lingkungan. Pipa palastik pe bungkusan seueur dianggo dina ubar, kosmétik, kimia sapopoé, kadaharan sareng industri sanés.

Aya seueur jinis bungkus tabung plastik PE, khususna kosmétik awéwé. Kalayan persaingan anu beuki sengit di pasar kosmétik, rupa-rupa selang kosmétik sareng perusahaan kosmétik narékahan pikeun ngalegaan penjualan produkna.
Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. parantos ngalakukeun upaya hébat dina bungkus sareng promosi kosmétik.

Fungsi sareng fungsi tina Pipa palastik pebungkusan janten beuki loba disampurnakeun, sareng beuki seueur kosmétik anu lengkep, bédana sasmita atra, sareng bentuk bungkusna ngagurilap; dina waktos anu sasarengan, dina raraga ngamajukeun diri nyalira
Pikeun produkna nyalira, Pakét RB ngagolongkeun sareng ngarangkep kosmétik anu béda-béda bungkus pelangi Shanghai ciri sorangan.
Pakét tabung palastik pe ngagaduhan seueur nami sareng fungsi anu béda, tapi numutkeun bentuk sareng adaptasi bungkusna, aya sababaraha kategori sapertos kieu: kosmétik padet, partikel padet (bubuk) kosmétik, cairan sareng losion Kosmétik, kosmétik krim, jsb.

plastic tube

1. Bungkusan tabung palastik pe ngaleungitkeun bagian tina hawa (oksigén) dina wadah kemasan, anu sacara efektif tiasa nyegah buruk pangan.

2. Bungkus tabung palastik pe ngagunakeun bahan bungkus ku sipat panghalang anu hadé (kedap udara), téknologi sealing sareng sarat anu ketat, anu sacara efektif tiasa nyegah bursa bahan dina bungkus sareng ngahindarkeun turunna beurat pangan
Disharmony leungitna rasa sareng nyegah polusi sekundér.

3. Gas dina wadah bungkusan tabung plastik PE parantos dileupaskeun, anu ngagancangkeun mindahkeun panas, tiasa ningkatkeun efisiensi sterilisasi panas, sareng nyingkahan perluasan gas nalika prosés sterilisasi panas ngabalukarkeun wadah bungkus janten rusak

Dina industri pangan, PE tabung plastikbungkus seueur dianggo, sapertos suku hayam, ham, sosis, jst; selang kosmétik beuki dianggo dina asinan, produk kécap, buah-buahan anu diawétkeun sareng produk acar sanés. Palastik pe. Umur hirup tina kadaharan dina bungkusan selang pisan manjangan umur hirup dahareun.

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan, pakét pelangi Shanghai Nyayogikeun bungkus kosmétik one-stop.

Upami anjeun resep produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami,

Surélék: Bobby@rainbow-pkg.com

WhatsApp: +008613818823743

 

 

 


Waktos Post: Jul-28-2021
Daptar