Tip pikeun panggunaan sareng perawatan botol minyak atsiri

Salian ti ngagosok minyak atsiri dina leungeun anjeun atanapi ngetok kana mesin cai-oksigén, The pabrik botol minyak atsiri tina Shanghai Rainbow Industrial Co., ltd nyarankeun yén anjeun ogé tiasa nempatkeun minyak penting dina "botol minyak atsiri"Sareng bawa aranjeunna sareng anjeun. Anjeun tiasa ngambeu aroma minyak penting iraha waé pikeun nyantai ~ pasar ayeuna Seueur minyak penting anu nyayogikeun "botol minyak atsiri gelas" sareng "botol minyak atsiri mineral", anu tiasa dianggo dina kalung, cingir, anting, pinggel, mineral pinggel, liontin sareng asesoris sanés. ThePakét RB  ieu mangrupikeun katerangan ngeunaan cara ngagunakeun botol minyak atsiri sareng kumaha ngajaga éta.

black-round-glass-serum-essential-oil-bottle-with-dropper-pipette-1

 

☆ Kumaha cara ngagunakeun botol minyak atsiri

● Botol minyak penting gelas

Mimiti siapkeun mangkok gelas alit atanapi wadah alit anu tiasa nahan sakedik minyak atsiri, teundeun minyak penting kana mangkok alit numutkeun proporsi, anggo jarum minyak atsiri anu napel kanggo ngalengkepan ékstraksi, sareng eusian kana gelas botol pikeun ngalengkepan.

● Botol minyak penting mineral

Minyak atsiri tiasa dieusian ku cara anu sami sareng botol minyak atsiri kaca (didadarkeun dina barang di luhur), atanapi minyak penting tiasa langsung murag kana botol dina sudut 45 °. Panginget khusus: Tutup botol minyak atsiri mineral sadayana khusus ngarobih. Pikeun nyegah gabus tina pegat tutup botol sareng mangaruhan katahanan permukaan tutup bijih atah, pastikeun pastikeun dibuka sareng nutup ku cara diputer.

☆ Nyucikeun botol minyak atsiri

Sagala jinis botol minyak atsiri kedah disucikeun sareng diberesihan unggal dua minggu. Upami anjeun ngarobih minyak atsiri anu bénten-bénten, anjeun ogé kedah ngabersihkeun éta sateuacan nambihan formula anu béda. Nalika beberesih, punten nganggo alkohol 75% sareng hindarkeun nganggo agen pembersih anu sanés.

● Botol minyak penting gelas

Anggo jarum pikeun nyuntik alkohol kana botol gelas sareng kocok sakedik-sakedik, teras sedot alkohol kotor teras tuang. Balikan deui tindakan ieu 2 dugi ka 3 kali pikeun ngarengsekeun beberesih, sareng anjeun tiasa teras nambihan minyak atsiri kanggo digunakeun.

● Botol minyak penting mineral

Nalika beberesih, rendam botol minyak atsiri dina 75% alkohol sakitar 5 menit, teras angkat kaluar sareng usap ku anduk kertas. Bagian jero botol minyak atsiri tiasa dibersihkeun ku kapas sakedik atanapi usap campuran sésana. Salaku tambahan, entong rendam tutup botol langkung ti 30 detik kanggo nyegah gabus tina ngabareuhan sareng ngarobih atanapi mangaruhan daya tahan tina panutup bijih atah.

6pcs-gift-box-package-empty-10ml-glass-dropper-essential-oil-bottles-3

Inpormasi di luhur diatur ku Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan, pakét pelangi Shanghai Nyayogikeun bungkus kosmétik one-stop.

Upami anjeun resep produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami,

Surélék: Bobby@rainbow-pkg.com

WhatsApp: +008613818823743

 


Pos waktos: Aug-02-2021
Daptar