RB PACKAGE RB-B-00275 botol semprot kaca ibun sareng panyemprot kabut awi

Botol semprot kaca frosted RB-B-00275 kalayan sprayer kabut awi

Pedaran pondok:

Pakét RB  MOQ 200sét Top Kelas Botol Kaca Matte 20ml 30ml 40ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml Pakét Kosmétik Frosted Kaca Semprot Botol sareng Awi Halimun Sprayer


Detil Produk

Tanda Produk

Nami Botol sprayer kaca frosted RB-B-00275 pikeun bungkus kosmetik
Merek  RB Paket
Bahan  Gelas
Kapasitas 20ml / 30ml / 40ml / 50ml / 60ml / 80ml / 100ml / 120ml 
MOQ  200 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dipak dina karton anu béda
Kodeu HS 7010909000
Waktos pamimpin  Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Pedaran: Pakét RB  MOQ 200sét Top Kelas Botol Kaca Matte 20ml 30ml 40ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml Pakét Kosmétik Frosted Kaca Semprot Botol sareng Awi Halimun Sprayer

Pamakéan:  Paket kosmetik, sapertos pikeun parfum, cairan disinféksi médis & alkohol, sanitizer tangan, cairan beberesih, cai kulit .....

Kaunggulan

① kualitas luhur, refillable;

(Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

② Silinder bentukna buleud

Bentuk silinder katingali saderhana tapi elegan pisan, seueur palanggan milih gaya ieu pikeun parfum, losion ...

③ Merenah pikeun dianggo, Sekrup dina sungut, panyegelan anu saé;

(Bahan gelas, aman sareng henteu-toksik, ukuran beuheung langkung ageung, gampang dieusian, tahan bocor)

beresih, aman;

(Panutup lebu mastikeun nozel tetep bersih sareng henteu disemprot teu dihaja.)

 henteu kabocoran

(Pompa atomizer kualitas luhur tiasa mastikeun cairan anu cekap kanggo disemprot dina halimun halus pikeun unggal semprot. Pompa atomizer sareng botolna caket-caketan sareng benang, anu tiasa disimpen dina kantong, sareng teu aya kamungkinan kabocoran .)

ibun

(Kami ngadamel desain visual ibun kanggo warna awak botol, éta ngajantenkeun botol katingali bermutu tinggi)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?

Léngkah munggaran: Hubungi jalma penjualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.

Léngkah kadua: Nyiapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta tiasa dianggo.

Léngkah katilu: Urang ngadamel sampel ku muatan conto dasar.

Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan pangaruh conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?

① Tuang cairan kana botol gelas;

② Pasang sprayer sareng tutup debu, pencét sprayer sareng cairanana bakal ngepak

③ Saatos cairanana habis, angkat sareng bersihkeun botol semprot, teras isi deui cairanana.

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar