RB PACKAGE RB-P-0202 300ml botol sprayer kontinyu palastik

RB-P-0202 300ml botol sprayer kontinyu palastik

Pedaran pondok:

200ML 300ML Bodas Jelas Hideung Flairosol Plastik Cai Semprot Rambut Terus-terusan Semprot Botol
Botol panyemprot pikeun rambut; Botol semprot kabut; Botol panyemprot kontinyu


Detil Produk

Tanda Produk

Nami botol sprayer kontinyu palastik
Merek  RB Paket
Bahan  Piaraan
Kapasitas 200ml 300ml 500ml
MOQ  10000 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dirakit teras disimpen dina kotak anu misah
Kodeu HS 3923300000
Waktos pamimpin  Numutkeun waktos mesen, biasana dina 30 dinten
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat  Laporan tés SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Pedaran: 200ML 300ML Bodas Jelas Hideung Flairosol Plastik Cai Semprot Rambut Terus-terusan Semprot Botol

Botol panyemprot pikeun rambut; Botol semprot kabut; Botol panyemprot kontinyu

Pamakéan: Pelembab buuk; disinféksi sareng sterilisasi; pelembab pigmén; bonsai semprot

Kaunggulan

 luhur kualitas, awét, refillable, ekonomis;

(Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

Nasup-tekanan tekanan méré pangalaman panggunaan anu saé;

(Botol gampang pisan dicekel, pencét hiji waktos, panyemprotna langkung ti 3 detik)

Congeunah dianggo di bumi, di salon rambut, di perjalanan;

(gampang nyepeng bentuk, merenah dianggo)

 Suitsanggup pikeun pemurnian hawa, disinféksi, panyabutan bau, parfum, perawatan mobil, cai jsb.

(Salami produk anjeun dina cair, anjeun tiasa nyobian sprayer kontinyu ieu)

Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih ngalakukeun tes bocor sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka uji coba klien kami sateuacan mesen)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?
Léngkah munggaran: Hubungi jalma anu jualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.
Léngkah kadua: Siapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta jalan.
Léngkah katilu: Kami ngadamel sampel sareng muatan conto dasar.
Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan épék conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?
① Ngeusian produk cair kana botol;
② Pencét pompa hampang, sareng sprayer anu alus bakal kaluar. Pencét hiji waktos, panyemprot tahan langkung ti 3 detik

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar