Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. didirikeun taun 2008, kantor aya di Shanghai, pabrik di Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalayan transportasi anu merenah ka Shanghai sareng Ningbo port laut Kami perusahaan profesional anu ngiringan paket plastik standar sareng khusus, sapertos pemicu sprayer, pompa, sprayer kabut, botol plastik sareng solusi kemasan anu hadé pikeun supermarket, industri perawatan kulit, salon makeup, distributor, grosir di seluruh dunya. Kami nyayogikeun produk anu langkung saé, kualitas tengah OEM & ODM kalayan harga anu wajar.
Paket Pelangi ngagaduhan seueur pelanggan satia, seueur ti pasar Amérika, Kanada, Eropa, Oceania sareng Asia Wétan. Kalayan ékspor anu beunghar kami mahal, produk kualitas luhur, jasa pangsaéna, dina waktos pangiriman, kami yakin yén kami tiasa minuhan sadaya sarat anjeun sareng ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

公司

Tim kami

TD1

Tim Desain

Kami gaduh tim R & D propésional, tiasa mandiri ngarancang sareng ngahasilkeun kapang urang nyalira. Tim kami parantos ngabantosan konsumén di seueur nagara pikeun ngawujudkeun prosésna tina ideu kana produk asli.

Tim Operasi

Paket Pelangi ngagaduhan tim anu ngora, propésional, sregep, didamel pikeun nyayogikeun solusi paket kosmetik hiji-hiji ka unggal palanggan. Sareng terus ngaoptimalkeun prosés komunikasi pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman pelanggan.

Pameran perusahaan

zs22

Sértipikat perusahaan

Barang parantos diliwatan ku cara sertifikasi mumpuni nasional sareng parantos ditampi di industri utama urang. Tim rékayasa ahli kami bakal sering siap ngalayanan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa nganteurkeun anjeun nganggo sampel gratis kanggo minuhan spésifikasi anjeun. Usaha anu idéal sigana bakal dihasilkeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa sareng solusi anu paling nguntungkeun. Kedah leres-leres anjeun resep kana perusahaan sareng solusi na, punten kontak sareng kami ku ngirim email atanapi langsung nelepon kami. Pikeun tiasa terang solusi sareng perusahaan urang. langkung, anjeun bakal tiasa sumping ka pabrik urang pikeun ningali éta.


Daptar