0.08ML/T-0.15ML/T<br/>
Size: 18/410, 20/410, 20/400, 22/400, 24/410, 25/410, 28/410<br/>
More than 12years of production experience<br/>
Specializing in the production of plastic sprayer, pump

Semprot Halimun Rupa

0,08ML / T-0.15ML / T
Ukuran: 18/410, 20/410, 20/400, 22/400, 24/410, 25/410, 28/410
Langkung ti 12taun pangalaman produksi
Spésialisasi dina produksi sprayer plastik, pompa

30ml/50ml/60ml/80ml...<br/>
Color: gold/silver/rose gold/white/customize...<br/>
Large Stocks through the year

Botol Pompa Busa

30ml / 50ml / 60ml / 80ml ...
Warna: emas / pérak / acuk emas / bodas / ngaréka ...
Saham ageung sapanjang taun

Blog Kami

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. didirikeun taun 2008, kantor aya di Shanghai, pabrik di Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalayan transportasi anu merenah ka Shanghai sareng Ningbo port laut Kami perusahaan profesional anu ngiringan paket plastik standar sareng khusus, sapertos pemicu sprayer, pompa, sprayer kabut, botol plastik sareng solusi kemasan anu hadé pikeun supermarket, industri perawatan kulit, salon makeup, distributor, grosir di seluruh dunya. Kami nyayogikeun produk anu langkung saé, kualitas tengah OEM & ODM kalayan harga anu wajar.

Daptar