Dilapisan

Seueur nasabah resep produk kalayan épék logam, janten kami bakal electroplating bagian palastik, sapertos panutup plastik, nozel, sareng sirah pompa, pikeun masihan tékstur logam.

Coated
Coated3
Coated4
Coated1
Coated2

Daptar