FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha kuring kéngingkeun sampel sateuacan ngagaleuh?

Leres, 1 sampel gratis, ngan ukur nutupan biaya pangiriman dasar

Naha kuring kéngingkeun conto nganggo logo kuring terukir?

Leres, punten kirimkeun kami logo Ai atanapi file cdr sareng mayar biaya produksi dasar, biasana 1 jenis USD50

Kumaha kuring mendesain karya seni kuring?

Kami tiasa nyayogikeun ukuran percetakan ukiran pikeun anjeun, karya seni anjeun kedah dina ukuran éta. Atanapi ngirim desain ayeuna ka kami, desainer urang tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan ukuranana.

Naha anjeun nyayogikeun layanan mandeg? Sapertos labél, kotak atanapi kantong sareng anu sanés?

Leres, kami tiasa nyayogikeun pengalaman mésér hiji-hiji, anjeun ngan saukur ngirim poto poto atanapi panjelasan jéntré pikeun jalma penjualan urang.

Naon waktos pamimpinna?

Saham dina waktos 1 minggu, Produksi: biasana 35 dugi 45 dinten saatos nampi 40% setoran, upami percetakan sutra, panas-stamping, waktos bakal nambihan 10 to15 dinten.

MOQ?

Henteu aya penanganan permukaan atanapi percetakan logo, MOQ sami sareng halaman wéb; Logo khusus, MOQ: 5000 pcs, produk Saham gumantung kana kaayaan nyata.

Naon permukaan anu disayogikeun?

Ukiran, Percetakan, Hot-stamping, Labél, palapis UV sareng sajabina.

Naha anjeun ngagaduhan saham?

Saham ngan sayogi pikeun waktos anu pondok, sateuacan ngagaleuh mangga kontak saham jalma cek cek.

Naha kuring tiasa nampi ubar upami nampi produk kalayan kualitas rusak atanapi goréng?

Sagala masalah anu rusak atanapi kualitas, mangga ngahubungan kami dina waktos 15 dinten saatos nampi barang. Candak poto atanapi video kirim ka email jalma penjualan.

Kami janji sadaya produk dina harga anu leres, kualitas saé. Upami palanggan ngan ukur nganggap harga langkung mirah, urang bakal ngingetan kualitasna henteu saé, upami nasabah masih ngagaleuh, urang moal tanggel waler

Hoyong damel sareng urang?


Daptar