Stamping panas

Stamping panas katingalina pisan tilu diménsi, ku hérang logam.

Biaya cét panas gumantung kana ukuran desain sareng pajeulitna anjeun.

Hot stamping
Hot stamping4
Hot stamping3
Hot stamping1
Hot stamping2

Daptar