Labél

Produk utama perusahaan Sasha nyaéta produk sanitizer tangan dina jumlah sakedik, sapertos 15ml, 30ml, 50ml. Kami nyayogikeun anjeunna nuturkeun botol panyemprot kartu 15ml, 30ml, botol panyemprot kartu PETG 40ml, sadayana ieu dijual kalayan saé pisan di pasar Éropa. Janten anjeunna tetep ngulang pesen ti kami, unggal-unggal réngsé produk dina waktosna sareng ngabantosan anjeunna ngintunkeun produk dina kapal.

card sprayer bottle

Pink sprayer-1
pink sprayer-2

Daptar