Ukiran laser

Ukiran laser nyaéta ngawangun tanda ukiran alami dina permukaan produk awi sareng kai ku cara diduruk ku laser. Éta katingalina alami pisan sareng bébas polusi, sapertos ukiran leungeun.

Tapi kami henteu nyarankeun pola anu rumit, kusabab garis laser anu terukir teuing ipis sareng anjeun henteu tiasa ningali jelas.

Salaku tambahan, ukiran laser teu aya warna. Anjeunna bakal nunjukkeun warna anu langkung poék atanapi langkung enteng kusabab jero ukiranana sareng bahan tina awi sareng kai

laser engraving on top of lid001
laser engraving on top of lid002
laser engraving on top of lid003
laser engraving on top of lid004
laser engraving on top of lid1

Daptar