Kumaha upami Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd.

微信图片_20200410101041
Shanghai Rainbow Industrial Co., ltd didirikeun taun 2008, kantor anu aya di Shanghai, pabrik di Yuyao, Provinsi Zhejiang, kalayan transportasi anu merenah ka palabuan laut Shanghai sareng Ningbo. Kami perusahaan profesional anu kalibet dina paket palastik standar sareng khusus, sapertos pemicu panyemprot, pompa, kabut panyemprot , botol plastik sareng solusi bungkusan anu hadé pikeun supermarket, industri perawatan kulit, salon makeup, distributor, grosir di panjuru dunya. Kami nyayogikeun produk anu langkung saé, kualitas tengah OEM & ODM kalayan harga anu wajar.
Paket Pelangingagaduhan sajumlah palanggan satia, seueur ti pasar Amérika, Kanada, Eropa, Oséania sareng Asia Wétan. Kalayan ékspor anu beunghar kami mahal, produk kualitas luhur, jasa pangsaéna, dina waktos pangiriman, kami yakin yén kami tiasa minuhan sadaya sarat anjeun sareng ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

Pos waktos: Aug-04-2021
Daptar