Naon ari gulungan botol? Kisaran aplikasi botol roller

Aya seueur paménta pikeun milarian kecap pikeun dua kosmétik: hiji nyaéta gulung kana botol sareng anu sanésna nyaéta botol roller. Tapi aranjeunna mangrupikeun produk.Gulung dina botol nyaéta botol rol, tapi kabiasaan milarian sadayana béda-béda. Janten, Shanghai Pelangi Industri Co., Ltd. ngawartosan anjeun naon anu aya dina botol sareng dimana éta dianggo.
10ml-roll-on-glass-bottle-4

 

 

Naon ari a gulung kana botol?
Botol gulung, ogé katelah botol roller, mangrupikeun jenis botol kemasan palastik anu kawilang umum sareng seueur dianggo ku jalma. Botol gulung-bal biasana ngagaduhan kapasitas anu alit. Bal gulung dipasang dina sirah botol sahingga jalma tiasa nerapkeun rata, nyegah kabocoran cair, sareng ogé ngagaduhan pangaruh pijatan. Umumna digunakeun salaku bungkus pikeun krim panon kosmetik, lipstik, deodorant, krim wajah, minyak atsiri, ubar, gel antipiretik, sareng produk barudak. Aya dua jinisbal roller dina sirahtina botol rollerball: plastik sareng bola waja. Umumna, bola waja dianggo kanggo botol krim mata kosmetik, sedengkeun plastik dianggo pikeun produk murah sapertos lipstik, gumantung kana harga produk.

10ml-frosted-roll-on-glass-bottle-1

Ruang lingkup pamakean botol roller
Kosmétik mangrupikeun panggunaan umum pikeun botol gulung. Dibandingkeun sareng semprot, botol roll-on tiasa merata antiperspirant sareng losion awak dina permukaan kulit, sareng kulit karasaeun tiis saatos digulung. Di sababaraha lokasi anu ditunjuk,ngagulung-on produk langkung propésional.Shanghai Laskar Pelangi Industri Co., Ltd.. nyaeta ahligulung kana pabrik botol.

Bungkusan farmasi mangrupikeun daérah aplikasi anu penting pikeun botol roller. Salaku pamawa gél antipiretik, botol rollertiasa merata nyebarkeun gél farmasi dina kulit anu kedah ngaleungitkeun panas, sareng dina waktos anu sasarengan, rarasaan tiis kondusif pikeun dissipation panas. Éta nyingkahan iritasi sareng ngarareunah disababkeun ku dissipasi panas fisik tradisional, sareng ningkatkeun henteu rata aplikasi manual.

10ml-gemstone-roll-on-bottle-3

Masalah anu kedah diperhatoskeun nalika pembotolan botol gulung
Urang terang yén botol bérés biasana dibotolan sacara manual saatos awak sareng topi dihasilkeun. Umumna, pembotolan ngan ukur kedah ngencangkeun tutupna lalaunan, anu langkung gancang, tapi botol gulung langkung seueur manik dina sirah botol, janten pembotolan langkung nyusahkeun sareng nyéépkeun waktos. Salaku tambahan, sabab étasirah botol bola roller nyaéta bal waja, éta bakal nyababkeun nyeri ramo nalika diperes kana awak botol, sareng sajumlah ageung botol bakal nyababkeun karuksakan ramo. Ku alatan éta, langkung saé nganggo sarung tangan pikeun nyalindungan diri nalika ngeusian botol roller ball. Ramo.

bamboo roller bottle

 

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. mangrupikeun pabrikan, Merk na RB PACKAGE, pakét pelangi Shanghai Nyayogikeun bungkus kosmétik one-stop.

Upami anjeun resep produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami,

Halaman Wéb: www.rainbow-pkg.com
Surélék: Bobby@rainbow-pkg.com
WhatsApp: +008613818823743

 

 


Pos waktos: Aug-09-2021
Daptar