Naha milih botol semprot plastik?

Di pasar bahan bungkusan, sanaos botol semprot kosmetikbahan kemasan dirobih, botol semprot plastik mangrupikeun pilihan kahiji pikeun palanggan milih botol semprot. Naha konsumén resep botol semprot plastik nalika aranjeunna milih botol semprot? Kusababbotol semprot plastik gaduh kaunggulan ieu pikeun konsumén:
30ml-50ml-75ml-100ml- -plastic-spray- bottle-8

1. Bahan plastik, langkung enteng sareng langkung merenah pikeun diangkut;

2. Dibandingkeun sareng kaca sareng botol semprot logam, botol semprot plastik leuwih gampang pikeun ngabentuk sareng ngadamel produk anu diperyogikeun ku konsumén langkung gampil;

3. Ongkosna relatif langkung handap tina bahan sanés, sareng peunteun bungkusan henteu leungit;

4. Dibandingkeun sareng bahan sanésna, semprotna bakal langkung lemes. Kusabab plastikna sorangan langkung lemes, awak botolna sawaréh bakal ngaleutikan nalika nyemprot, nyiptakeun kakuatan pager hirup, ngajantenkeun semprot langkung hipu sareng langkung lami;

5. Éta kirang rawan kabocoran. Sirah pompa biasana didamel tina bahan plastik, sareng struktur spiral antara plastik sareng plastik langkung padetna ditutup sareng pageuh, pageuh ngonci hawa, sareng kurang kamungkinan bocor. Kedap udara tina plastik sareng bahan sanés kawilang goréng, sareng bahan sanésna langkung sutra sareng langkung hésé nguatkeun;

6. kinerja ongkos tinggi. Botol semprot plastik maéhan bahan sanés dina hal kinerja biaya.

Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd mangrupikeun produsen, pakét pelangi Shanghai Nyayogikeun kosmetik one-stop. Upami anjeun resep produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami,
Halaman Wéb: www.rainbow-pkg.com
Surélék: Bobby@rainbow-pkg.com
WhatsApp: +008613818823743


Pos waktos: Aug-18-2021
Daptar