RB PACKAGE RB-B-00214 150g toples plastik kalayan tutup awi

RB-B-00214 150g toples plastik kalayan tutup awi

Pedaran pondok:

150g 5oz desain anyar kualitas tinggi borongan dina bentuk buleud bentuk amber plastik kosmetik kosong wadah krim wadah jar sareng tutup awi.


Detil Produk

Tanda Produk

Nami

150g toples plastik kalayan tutup awi

Merek

RB Paket

Bahan

plastik + awi

Kapasitas

150g

MOQ

100 pcs

Penanganan permukaan

Pelabelan, percetakan sutra, ukiran laser, dilapis

Pakét

Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dipak dina karton anu béda

Kodeu HS

3923300000

Waktos pamimpin

Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu

Pamayaran

T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal

Sértipikat

Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC

Palabuhan ékspor

Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Katerangan: 150g 5oz desain anyar kualitas tinggi borongan dina bentuk buleud bentuk amber plastik kosmetik kosong wadah krim wadah jar sareng tutup awi.
Pamakéan: cocog pikeun kosmétik sapertos krim wajah, krim mata, bungkus wajah / masker wajah, losion, atanapi bungkus tuangeun sapertos séréal kasar, permén, kacang, tipung, jst.

Kauntungannana

① kualitas luhur, awét, refillable
(Kendi plastik ieu nganggo sampul awi langkung kentel. Kalayan tutup awi sekrup, éta kedap alus, tahan lembab sareng tahan cai, janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan beueus, jamur sareng serangga upami anjeun hoyong ngarangkep tuangeun, sareng éta tiasa disinféksi kalayan cai anu ngagolak, sabab palastik sareng awi tahan ku suhu luhur. Sareng tiasa dianggo sababaraha kali pikeun kualitas luhur na.)

② desain profésional
(Precision screw sungut mastikeun buktina bocor. Toplesna didamel tina plastik piaraan high end sareng bahan awi, anu henteu bau sareng séhat pikeun kulit sareng lingkungan. Henteu kedah hariwang ngeunaan kualitasna sabab jar plastik tina bahan kadaharan. Bagian handap botolna stabil sareng éta ibun ibun anu teu gampang kotor.)

③ genah dianggo di bumi sareng di perjalanan
(Bentukna leutik, gampang dibawa dimana-mana. Éta kompak sareng tiasa diangkut pikeun perjalanan. Awi katingal awét. Éta cocog pikeun sadaya kelompok umur sareng dina unggal waktos, sapertos ruang tamu, kamar mandi, dapur sareng sajabina. )

④ Cocog sareng krim, jst.
(Salami produk anjeun dina krim atanapi losion sapertos krim panon, krim pameunteu, masker pameunteu, anjeun tiasa nyobian jar plastik ieu. Ogé tuangeun, sapertos permén, kacang, uyah, rempah bahkan kopi, jsté.)

⑤ kabocoran-buktina, upami diperyogikeun, urang nampi sadaya tés palanggan.
(Aya ogé tutup bodas dina jero awak jar, sareng bagian jero PP dina jero awi, anu ngajagaan pikeun nyegah kabocoran sareng panyegelan anu saé. Éta ngagaduhan bagian jero pikeun mastikeun kabocoran, ngabuktoskeun debu sareng kabersihan, urang tiasa ngirim sampel pikeun uji coba klien kami sateuacan mesen upami diperyogikeun.)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?
Léngkah munggaran: Hubungi jalma anu jualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.
Léngkah kadua: Siapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta jalan.
Léngkah katilu: Kami ngadamel sampel sareng muatan conto dasar.
Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan épék conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?
① Tambahkeun krim atanapi toples kana toples;
② Kencangkan tutup awi;
③ Ngan muka éta upami anjeun hoyong anggo.

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar