RB PAKEJ RB-M-0009A OEM ODM aluminium sprayer lisan erosol semprot rambut mousse sprayer botol

RB-M-0009A OEM ODM aluminium lisan panyemprot erosol semprot rambut mousse sprayer botol

Pedaran pondok:

RB PAKEJ RB-M-0009 Customizable Aluminium Kosong Aerosol Semprot Tiasa Kualitas Botol Rambut Mousse 


Detil Produk

Tanda Produk

Nami RB-M-0009A OEM ODM aluminium lisan panyemprot erosol semprot rambut mousse sprayer botol
Merek  RB Paket
Bahan  Aluminium
Kapasitas 20ml 30ml 50ml 100ml
MOQ 10000 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
Pakét Ngadeg karton ékspor, 96 pcs paket kana hiji kasus leutik
Kodeu HS 76129010
Waktos pamimpin Numutkeun waktos mesen, biasana dina 4-5 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

 

Detil Produk

Pedaran: RB PAKEJ RB-M-0009 Semprot Aluminium kosong Aerosol Semprot Tiasa Botol Mousse Berkualitas Tinggi

Pamakéan: panyemprot lisan, penghapusan bau, aerosol, disinfeksi, rambut mousse, seungit awak, deodorant…

Kaunggulan

 OEM, ODM

Kami nyayogikeun jasa mandeg ti paket dugi ka ngembangkeun formula anyar

pikeun ngeusian sareng ngirim.

Ngaropea warna sareng labél

Botol tiasa ngalukis kana warna anu sanés sareng nyetak logo pribadi anjeun.

③ Gampang dibersihkeun sareng tiasa didaur ulang

(Botol gelas ieu gampang dibersihkeun, janten tiasa dianggo deui. Saatos dianggo deui, cuci sareng teraskeun ngeusian krim atanapi losion anu sanés)

Output Kaluaran sedeng sareng gampang dianggo 

Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka tés klien kami sateuacan mesen)

Pompa kualitas luhur kalayan panutup, hindarkeun lebu.

Energy Nyimpen

Tanjeunna ringan tina bungkusanna ngahémat énergi nalika trans-port. Éta ogé tiasa diolah dina cara anu ramah lingkungan nalika didaur ulang, sabab pint lebur na handap 660°C saénergi ves nalika logam nuju dipulihkeun.

How Dupi abdi tiasa ngarobih produk kuring nyalira?

Léngkah munggaran: Hubungi jalma penjualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.

Sléngkah econd: Nyiapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta tiasa dianggo.

Tlengkah hird: Urang ngadamel sampel ku muatan conto dasar.

Fléngkah inal: Saatos anjeun nyatujuan pangaruh conto, urang tiasa kana produksi massal.

Hkedah dianggo ieu ?

① Tambahkeun losion atanapi krim kana botol

② Cabut tutup kaamanan

③ Pencét pompa

④ lotion bakal kaluar  

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar