RB PACKAGE RB-P-0124 300ml 500ml botol sampo

Botol sampo RB-P-0124 300ml 500ml

Pedaran pondok:

pangiriman gancang desain pangsaéna labél khusus percetakan warna amér warna botol cuci tangan sampo sampo botol plastik piaraan
meres lemes mewah eco ramah wadah refillable kosong botol sampo boston jelas jelas sareng pompa hideung


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Nami Botol sampo
    Merek  RB Paket
    Bahan  PET + PP
    Kapasitas 300ml / 500ml
    MOQ  5000 pcs
    Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
    Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dipak dina karton anu béda
    Kodeu HS 3923300000
    Waktos pamimpin  Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu
    Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
    Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
    Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

    Detil Produk

    Pedaran: pangiriman gancang desain pangsaéna labél khusus percetakan warna amér warna botol cuci tangan sampo sampo botol plastik piaraan
    meres lemes mewah eco ramah wadah refillable kosong botol sampo boston jelas jelas sareng pompa hideung

    Pamakéan: paket perawatan kulit, sapertos losion, sampo rambut, gel pancuran, sanitizer tangan,…

    Kauntungannana

    Kami salawasna merhatoskeun kualitas luhur sareng masihan palanggan produk anu paling nyugemakeun;

    (Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

    ②It cocog pikeun rupa-rupa produk perawatan losion, bungkus perawatan cuci, bersih sareng higienis;

    (Ieu botol dispensing tipe push. Bungkusan botol ageung kondusif pikeun imah rapi, gaya seragam sareng ngahémat sababaraha rohangan .. Awak botol didamel tina bahan piaraan berkualitas tinggi, anu henteu ngandung zat bahaya sareng aman pikeun anggo.)

    ③Produksi nganggo sirah pompa PP, awét, saderhana sareng hemat tenaga kerja ;

    (Sirah pompa kualitas luhur dilengkepan pad anti kabocoran khusus, anu tiasa dianggo sababaraha kali. Sungut botol ukuranana sedeng, mencét sungut botol, dosis na sedeng, sareng éta saderhana pisan sareng hemat tanaga kerja.

    Kalayan tanjeunna kualitas luhur Bahan piaraan, palangganpangalaman s pangpentingna .;

    (Kami sacara saksama milih bahan kandel, segel berulir sareng henteu gampang kabocoran. Lemes mencét sareng kualitas anu stabil.)

    MouthBotol kaliber ageung, langkung merenah pikeun ngeusian sareng ngabersihkeun ;

    BodyKotak awak lampu peteng ngajaga tina cahaya, awak botol transparan langkung saé ;

    (Kami nampi warna khusus atanapi ngadamel logo, sareng ogé tiasa ngadamel karajinan dina awak botol, sapertos percetakan layar sutra, stamping panas, panyiri, beku, sareng sajabana)

    Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?
    Léngkah munggaran: Hubungi jalma anu jualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.
    Léngkah kadua: Siapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta jalan.
    Léngkah katilu: Kami ngadamel sampel sareng muatan conto dasar.
    Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan épék conto, urang tiasa kana produksi massal.

    Kumaha cara nganggona?
    ① Peres sampo atanapi losion kana botol;
    ② Screw pompa sareng belok kénca caket, belok katuhu kabuka.
    ③ Pencét pompa hampang, sareng losion halus bakal kaluar.

    Bengkel

    Parabot Produksi

    • GMP, ISO Certified

    • sertifikasi CE

    • Pendaptaran Alat Médis Cina

    • 200.000 Pabrik Kaki Persegi

    • 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

    • 135 Karyawan, 2 Pergeseran

    • 3 Mesin Tiupan Otomatis

    • 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

    • 58 Mesin cetak suntik

    Konsumén urang

    1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar