RB PACKAGE RB-P-0203 50ml botol pompa busa

Botol pompa busa RB-P-0203 50ml

Pedaran pondok:

2021 Panas jual produk berkualitas tinggi mewah mewah anyar 50 ml pérak emas acuk emas kosmetik kosong 50 ml pembersih rambut wajah nyeuseuh krim Plastik sabun cair remover busa botol botol plastik pompa 


Detil Produk

Tanda Produk

Nami Botol plastik pompa busa 50ml
Merek  RB Paket
Bahan  PET + PP
Kapasitas 50ml
MOQ  5000 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dipak dina karton anu béda
Kodeu HS 3923300000
Waktos pamimpin Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

 

Detil Produk

Pedaran: 2021 Jual panas grosir kualitas luhur produk mewah anyar 50 ml pérak emas acuk emas kosmétik kosong 50 ml pembersih bulu mata nyeuseuh krim Plastik sabun cair remover busa botol plastik pompa busa

Pamakéan: Bungkus kosmétik, sanitizer leungeun, sérum perawatan kulit, losion, sampo

Kauntungannana

 Hyeuh kualitas, awét, refillable, ekonomis

(Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

Moderate kaluaran sareng gampang dianggo

(Produk ieu gampang dianggo sareng ngahemat tanaga gawé, sareng dosis na sedeng. Nalika nganggo éta, pencét waé pompa, busa bakal kaluar dina dosis sedeng)

③ Alus sealing, teu aya kabocoran

(Rarancang botol plastik ieu ketat pisan sahingga cairan atanapi losion di jerona moal bocor)

 Ngaropea warna sareng logo

(Upami pelanggan peryogi, urang tiasa ngabantosan anjeunna ngarobih warna sareng logo na, layar sutra, stamping panas sareng panyiri tiasa kapilih)

Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka tés klien kami sateuacan mesen)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?
Léngkah munggaran: Hubungi jalma anu jualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.
Léngkah kadua: Siapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta jalan.
Léngkah katilu: Kami ngadamel sampel sareng muatan conto dasar.
Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan épék conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?
① Tambahkeun cair panyersih wajah kana botol
② Pencét pompa sareng cairanana bakal kaluar dina bentuk busa

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar