RB PACKAGE RB-P-0222 sprayer kabut warna-warni

RB-P-0222 sprayer kabut warna-warni

Pedaran pondok:

2021 jual panas 18/410 warna-warni 20/410 20/400 22/400 24/410 28/410 kosmetik rupa kabut sprayer semprot botol pompa khusus sprayer kabut lemes 24/410 semprot pompa lemes kalayan warna satengah cap


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Nami Sprayer Halimun Warni
    Merek  RB Paket
    Bahan  PP
    Kapasitas 18/410 20/410 24/410
    MOQ  10000 pcs
    Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
    Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dipak dina karton anu béda
    Kodeu HS 96161000
    Waktos pamimpin  Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu
    Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
    Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
    Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

     

    Detil Produk

    Pedaran: 2021 jual panas 18/410 warna-warni 20/410 20/400 22/400 24/410 28/410 kosmetik rupa kabut sprayer semprot botol pompa khusus sprayer kabut lemes 24/410 semprot pompa lemes kalayan warna satengah cap
    Pamakéan: paket kosmetik, sapertos parfum, remover makeup,

    Kauntungannana

     luhur kualitas, awét, refillable, ekonomis;

    (Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

    ② Harga kalapa

    (Harga panyemprot ieu di perusahaan kami kalapa pisan. Kalayan jumlahna langkung ageung, harga langkung mirah. Duanana kualitas saé sareng harga anu dipikaresep.)

    ③ Seueur warna tiasa dipilih, ditampi ngarobih warna sareng ngarobih panjang tabung.

    (Kami gaduh warna hideung / bodas / héjo / sareng oranyeu, upami anjeun hoyong warna sanés, anjeun tiasa ngarobih warna nalika kuantitas anjeun ngahontal MOQ. Sareng tabung tiasa didesain, anjeun tiasa ngarobih panjang anu anjeun pikahoyong.)

    Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

    (Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka tés klien kami sateuacan mesen)

    ⑤ adat panjangna dip-tube

    Kami tiasa motong panjang tabung beuleum numutkeun pamundut nasabah, janten anjeun henteu hariwang nalika nampi panyemprot, éta pondok teuing atanapi panjang teuing

    Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?
    Léngkah munggaran: Hubungi jalma anu jualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.
    Léngkah kadua: Siapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta jalan.
    Léngkah katilu: Kami ngadamel sampel sareng muatan conto dasar.
    Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan épék conto, urang tiasa kana produksi massal.

    Kumaha cara nganggona?
    ①Pasang sprayer kana botol
    ② Tambahkeun jumlah cai anu saé dina botol
    HGoncangkeun ogé, pencét sirah sprayer hampang, sareng cairanana bakal kaluar dina bentuk halimun

    Bengkel

    Parabot Produksi

    • GMP, ISO Certified

    • sertifikasi CE

    • Pendaptaran Alat Médis Cina

    • 200.000 Pabrik Kaki Persegi

    • 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

    • 135 Karyawan, 2 Pergeseran

    • 3 Mesin Tiupan Otomatis

    • 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

    • 58 Mesin cetak suntik

    Konsumén urang

    1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar