RB PACKAGE RB-P-0308 50ml botol pompa busa plastik kalayan sikat

Botol pompa busa plastik RB-P-0308 50ml nganggo sikat

Pedaran pondok:

MOQ 100sét Grosir Bulu Mata Foam Cleanser Botol 30ml 50ml 80ml Lemes Jero Cabut Plastik Foam Pump Botol sareng Sikat


Detil Produk

Tanda Produk

Nami Botol pompa busa
Merek  RB Paket
Bahan  PET + PP
Kapasitas 30ml / 50ml / 60ml / 80ml
MOQ  100 sét
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng pompa dipak dina karton anu béda
Kodeu HS 3923300000
Waktos pamimpin  Numutkeun kana jumlah pesanan, biasana dina 1 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Pedaran: MOQ 100sét Grosir Bulu Mata Foam Cleanser Botol 30ml 50ml 80ml Lemes Jero Cabut Plastik Foam Pump Botol sareng Sikat

Pamakéan: Paket kosmetik, sapertos penghapus bulu mata, beberesih wajah, beberesih busa, sanitizer tangan, sampo ...

Kaunggulan

① kualitas luhur, awét, refillable, ekonomis;

(Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

Pressure tekanan Non-slip masihan pangalaman panggunaan anu saé; 

Diameter Diaméter botol nyaéta 35mm, anu gampang pisan dicekel hand

③ Merenah dianggo di bumi, di salon rambut, dina perjalanan;

(Leutik bentukna, gampang dibawa ka mana-mana)

④ Cocog pikeun beberesih, sampo, mousse, sanitizer tangan, jst.

(Salami produk anjeun dina busa cair, anjeun tiasa nyobian wadah botol pompa busa ieu)

⑤ Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dikemas, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka tés klien kami sateuacan mesen)

Anti lebu sareng anti pencét;

(Botol ieu mangrupikeun desain sampul lengkep, anu mangrupakeun debu buktina sareng nyegah teu dihaja. Teu sieun diperes dina kantong)

Ékonomis

(Desain pompa push pump, gampang dianggo sareng hemat tenaga kerja, hemat konsumsi)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?

Léngkah munggaran: Hubungi jalma penjualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.

Léngkah kadua: Nyiapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta tiasa dianggo.

Léngkah katilu: Urang ngadamel sampel ku muatan conto dasar.

Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan pangaruh conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?

① Peres susu beberesih kana botol;

② Tambihkeun jumlah cai anu pantes;

③ Ngocok ogé, pencét hulu pompa hampang, sareng busa halus bakal kaluar.

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar