RB PAKEJ RB-R-00169 15ml gelas dina botol

RB-R-00169 15ml gelas dina botol

Pedaran pondok:

MOQ 100 Potongan Mini Perjalanan Kosong Custom 15ml Frosted Brown Glass Roll Dina Botol Parfum Botol Kaca sareng Tutup Awi


Detil Produk

Tanda Produk

Nami Gulung 15ml gelas dina botol
Merek  RB Paket
Bahan  Gelas
Kapasitas 15ml
MOQ  100 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, stamping panas .....
Pakét Dipak dina karton standar ékspor
Kodeu HS 7010909000
Waktos pamimpin  Numutkeun kana jumlah pesanan, biasana dina 1 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Pedaran: MOQ 100 Potongan Mini Perjalanan Kosong Custom 15ml Frosted Brown Glass Roll Dina Botol Parfum Botol Kaca sareng Tutup Awi

Pamakéan: Paket kosmetik, sapertos minyak atsiri, parfum, sérum ...

Kauntungannana

Hkualitas igh, dieusian deui, bertekstur ,;

(Botol gelas ieu didamel tina gelas anu langkung kandel, anu langkung awét sareng katingalina tekstur pisan. Gelas bermutu tinggi, henteu ngancurkeun komposisi produk.)

Sealing alus;

(Botol gelas ieu nganggo topi sekrup awi kualitas luhur, anu tiasa diségel sareng tiasa diangkut. Anjeun henteu sieun kabocoran.)

Ékonomi, awét;

(Ngalindarkeun bal pikeun ngaluarkeun cai, dikonsumsi rendah, janten langkung ekonomis pikeun dianggo.)

 Portabel;

(Gulung dina botol kaca ieu leutik pisan, cocog pikeun sadaya waktos, sareng gampang pisan dibawa kaluar pikeun perjalanan.)

Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah;

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka uji coba klien kami sateuacan mesen.) 

Lemes, raoseun;

(Sirah bola mangrupikeun bola waja, gulung lancar sareng nyaman, kalayan kaluaran cai anu euyeub, cocog pikeun diurut sareng diaplikasi)

Disaluyukeun.

(Kami tiasa ngarobih warna anu anjeun resep. Kami ogé tiasa ngadamel percetakan sutra, panyiri, panas-stamping, pangaruh ibun.)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?

Léngkah munggaran: Hubungi jalma penjualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.

Léngkah kadua: Nyiapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta tiasa dianggo.

Léngkah katilu: Urang ngadamel sampel ku muatan conto dasar.

Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan pangaruh conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?

① Tarik sirah bola.

② Eusian cairanana.

③ Pasangkeun bal, maka anjeun tiasa nganggo.

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar