Nyetak sutra

Ieu sababaraha percetakan sutra anu kami laksanakeun pikeun klien kami, sakumaha anjeun tiasa tingali, percetakan sutra biasana dina 1-3 warna, sareng dua warna ngagaduhan jarak. Jarak biasana langkung ti 3mm.

Nyetak sutra nyungkeun permukaan botol / jar lemes pisan, rata, urang tiasa nyetak sutra suhu tinggi (anu waktos ingetanna langkung lami, tapi warnana rada enteng) sareng percetakan sutra suhu rendah (anu katingalina ngagurilap).

silk printing
RB-P-0233
RB-P-0262D
RB-P-0274
RB-P-0275

Daptar