RB PACKAGE RB-P-0239 250ml botol panyemprot plastik

RB-P-0239 250ml botol panyemprot plastik

Pedaran pondok:

8oz 250ml kosong bungkusan kosmetik biru bungkus plastik Saniter cair mini pemicu botol panyemprot
Botol plastik; botol panyemprot plastik; botol plastik 250ml


Detil Produk

Tanda Produk

Nami Botol panyemprot plastik 250ml
Merek  RB Paket
Bahan  PET + PP
Kapasitas 250ml
MOQ  1000 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, panas-stamping, dilapis
Pakét Kadé karton ékspor, botol sareng panyemprot dibungkus dina karton anu sanés
Kodeu HS 3923300000
Waktos pamimpin  Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Pedaran: 8oz 250ml kosong bungkusan kosmetik biru bungkus plastik Saniter cair mini pemicu botol panyemprot
Botol plastik; botol panyemprot plastik; botol plastik 250ml

Pamakéan: paket kosmetik, sapertos cai Pelembab, toner, disinféktan sareng cairan sanés ...

Kauntungannana

 luhur kualitas, awét, refillable, ekonomis;

(Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

Nasup-tekanan tekanan méré pangalaman panggunaan anu saé;

(Ringan, dibabawa, pasangan anu saé pikeun perjalanan, bungkus perawatan nyeuseuh)

Congeunah dianggo di bumi, di salon rambut, di perjalanan;

(Kapasitas panyimpenan ageung sareng luas atomisasi)

 Suitsanggup pikeun Sababaraha skenario.

(Tata rambut, ngebon sareng nyiram, desinféksi méja, beberesih jandéla sareng panto, beberesih minyak dapur ...)

Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dipak, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka tés klien kami sateuacan mesen)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?
Léngkah munggaran: Hubungi jalma anu jualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.
Léngkah kadua: Siapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta jalan.
Léngkah katilu: Kami ngadamel sampel sareng muatan conto dasar.
Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan épék conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?
① Pereskeun produk cair kana botol;
② Sekrup sareng saluyukeun panyemprot;
③ pencét sprayer hampang, sareng sprayer anu saéna bakal kaluar.

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar