RB PACKAGE RB-P-0331 tabung lemes plastik kalayan tutup luhur flip

Tube lemes plastik RB-P-0331 kalayan tutup luhur flip

Pedaran pondok:

Pakét RB  MOQ 1000 pcs Custom Emco Eco Friendly Biodegradable 30ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml 150ml Plastik Tangan Krim Tabung Plastik Lemes Bungkus Kosmetik Squeeze Tube


Detil Produk

Tanda Produk

Nami Tube lemes plastik RB-P-0331 kalayan tutup luhur flip
Merek  RB Paket
Bahan  PE
Kapasitas 30ml / 50ml / 60ml / 80ml / 100ml / 120ml / 150ml ......
MOQ  1000 pcs
Penanganan permukaan  Pelabelan, percetakan sutra, percetakan offset .....
Pakét Kadé karton ékspor, tabung sareng topi dibungkus dina karton anu béda
Kodeu HS 3923300000
Waktos pamimpin  Numutkeun waktos mesen, biasana dina 1 minggu
Pamayaran T / T; Alipay, L / C AT Sight, Western Union, Paypal
Sértipikat  Laporan uji FDA, SGS, MSDS, QC
Palabuhan ékspor Shanghai, Ningbo, Guangzhou, palabuan naon waé di Cina

Detil Produk

Pedaran: Pakét RB  MOQ 1000 pcs Custom Emco Eco Friendly Biodegradable 30ml 50ml 60ml 80ml 100ml 120ml 150ml Plastik Tangan Krim Tabung Plastik Lemes Bungkus Kosmetik Squeeze Tube

Pamakéan: Paket kosmetik, sapertos krim BB, krim tangan, krim wajah, krim tabir surya ...... 

Kauntungannana

① kualitas luhur, awét, refillable, ekonomis;

(Kami gaduh bengkel pemurnian bebas debu tina kelas 100000, sareng lokakarya dilengkepan kapang ngembangkeun, suntikan, perakitan, sareng uji coba integrasi alat-alat canggih. Sistem ISO9001 pikeun mastikeun yén urang tiasa teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan kualitas stabil, produk ékonomi )

Rupa-rupa gaya, nampi ngaropea;

(Sakitu jinis tabung palastik pikeun pilihan anjeun, kami ogé nampi gaya khusus)

③ genah dianggo di bumi, di kageulisan salon, dina perjalanan;

(Leutik bentukna, gampang dibawa ka mana-mana)

④ Cocog pikeun rai beberesih, Krim BB, jsb.

(Cocog sareng seueur kosmétik, sapertos krim BB, beberesih wajah, krim tabir surya ...)

⑤ Kami ngalakukeun uji bocor pikeun 3 kali sateuacan dikemas, upami diperyogikeun, kami nampi sadayana tés nasabah.

(Produk ieu parantos dijual mangtaun-taun, urang masih kénéh ngalakukeun bocor tés sateuacan ngajual, tong hariwang masalah kualitas, urang tiasa ngirim sampel ka tés klien kami sateuacan mesen)

Kumaha kuring tiasa ngarobih produk kuring nyalira?

Léngkah munggaran: Hubungi jalma penjualan kami, ngawartosan ideu anjeun, anjeunna bakal ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngarobih.

Léngkah kadua: Nyiapkeun file (sapertos Ai, CDR, file PSD) sareng kirimkeun ka kami, kami bakal mariksa naha file-file éta tiasa dianggo.

Léngkah katilu: Urang ngadamel sampel ku muatan conto dasar.

Léngkah pamungkas: Saatos anjeun nyatujuan pangaruh conto, urang tiasa kana produksi massal.

Kumaha cara nganggona?

① Ngeusian krim kana tabung;

 Buka tutup teras pencét tabung, krimna bakal diperes kaluar 

Bengkel

Parabot Produksi

• GMP, ISO Certified

• sertifikasi CE

• Pendaptaran Alat Médis Cina

• 200.000 Pabrik Kaki Persegi

• 30,140 Pasagi-Suku Kelas 10 Kamar Bersih

• 135 Karyawan, 2 Pergeseran

• 3 Mesin Tiupan Otomatis

• 57 Mesin Tiupan semi-otomatis

• 58 Mesin cetak suntik

Konsumén urang

1111

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar